lørdag den 29. september 2012

Græskarmuffins



Græskarkødet koges, blendes og bliver sat til afdrypning. Der skal bruges ca. ½ liter pænt afdryppet græskarmos.
175 gr sukker
175 gr hvedemel*
175 gr grahamsmel*
2 tsk bagepulver
1 tsk stødt ingefær
1 tsk kanel
½ tsk natron
100 gr pekannødder (eller andre nødder/græskarkerner...)
1½ dl olie
2½ dl cremefraiche/kokosmælk
3 æg

* hvis du bager glutenfrit, så brug denne melblanding: 110 gr boghvedemel, 90 gr majsmel, 150 gr rismel, 10 gr HUSK

Æg og sukker piskes godt sammen, de våde ingredienser røres i og herefter de tørre.
Dejen hældes i 24 muffinsforme.
Bages ved 200 grader i ca. 35 minutter.

Køler ned inden de pyntes med glasur rørt af flormelis og vand og drysses med græskarkerner eller dekoreres med en pekannød.

Flødeosteglasur er også rigtig godt på kagerne: rør 200 gram flødeost, 200 gram mascarpone, 300 gram flormelis, 1 tsk vaniljepulver sammen og fordel på de afkølede kager.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar